Verenigings­­café

17 nov

Huis voor de kunsten komt met het Verenigingscafé! Gestart in Noord-Limburg en onderweg naar het Zuidelijke deel. 

'Een parade van bijeenkomsten door onze provincie voor vrijwilligersbesturen van amateurkunstverenigingen en erfgoedorganisaties.'

Heb jij een prangende vraag over ledenwerving in deze uitdagende tijd? Wil je inspiratie opdoen als het gaat om het versterken van je vrijwilligersorganisatie? Wil je samen met ons meedenken over hoe we de positie van verenigingen en vrijwilligersorganisaties in de cultuursector kunnen bestendigen? En wil je andere verenigingen uit jouw omgeving (beter) leren kennen? Meld je dan aan voor één van de (online) Verenigingscafés in november en december van dit jaar.

Programma
Tijdens het Verenigingscafé stelt het Huis voor de Kunsten Limburg zich kort voor. Wat kunnen zij betekenen voor vrijwilligersbesturen van amateurkunstverenigingen en erfgoedorganisaties, zeker in deze uitdagende tijd?

Verenigingscafés 2021
Wil je deelnemen aan één van de Verenigingscafés? Meld je dan (met maximaal twee afgevaardigden van de vereniging of organisatie) aan via de website van Huis voor de Kunsten Limburg. Dat kan steeds tot 3 dagen voorafgaand aan de (online) bijeenkomst. Ben je verhinderd op de datum van het Verenigingscafé bij jou in de buurt? Meld je dan gerust aan voor één van de andere (online) cafés die ze organiseren in Limburg. 

  • Donderdag 18 november, 19.30 - 21.00 uur, regio Sittard-Geleen – Online via Teams
  • Dinsdag 23 november, 19.30 - 21.00 uur, regio Heuvelland - Online via Teams
  • Woensdag 24 november, 19.30 - 21.00 uur, regio Roermond - Online via Teams
  • Dinsdag 30 november, 19.30 - 21.00 uur, regio Maastricht – Online via Teams
  • Woensdag 8 december, 19.30 - 21.00 uur, regio Kerkrade - Online via Teams

Kijk voor meer informatie: https://hklimburg.nl/verenigingscafe 

Home WAK Nieuws Verenigings­­café