Toneelconsulent Marnix Mulder neemt afscheid

16 jun

 

Na ruim 13 jaar neemt toneelconsulent Marnix Mulder afscheid van het Huis voor de Kunsten Limburg. Toneelhuis LFA dankt hem voor de samenwerking en zijn tomeloze inzet voor amateurtoneel in Limburg!

Het Huis voor de Kunsten Limburg berichtte:

‘Onze collega Marnix Mulder is een theaterman in hart en nieren. Hij voelt zich dan ook op de theatervloer in de rol van regisseur en theatermaker enorm op zijn plaats. Zowel als betrokken en kundige vakman maar zeker ook als liefhebber. Omdat het Huis voor de Kunsten zich meer gaat inzetten op beleidsmatige ondersteuning gaan onze paden zich scheiden. Dat betekent dat Marnix zich als zzp-er zal gaan richten op zijn eerste liefde, het regie-werk en dat hij het Huis voor de Kunsten gaat verlaten als toneelconsulent. 

Alhoewel het Huis voor de Kunsten Limburg en Marnix geen gezamenlijke toekomst hebben, blijft hij als professional beschikbaar voor de rijke Limburgse toneelwereld. Wij wensen Marnix veel succes in de toekomst en zijn hem zeer erkentelijk voor het vele goede werk dat hij de afgelopen jaren heeft verzet namens het Huis voor de Kunsten.’ aldus Ruud van Eeten, directeur-bestuurder Huis voor de Kunsten Limburg. 

Bron: Toneelhuis LFA

Home WAK Nieuws Toneelconsulent Marnix Mulder neemt afscheid