Foto's WAK

Op 17 en 18 mei 2014 zijn er twee workshops gehouden voor kinderen op het Pancratius Plein in Heerlen. Tijdens de eerste Kinderkunst Roulette workshop werd er gewerkt met klei en tijdens de tweede workshop met verf. Elke twee minuten werkte elk kind aan een ander kunstwerkje. Waardoor iedereen uiteindelijk aan elk kunstwerk had meegewerkt. De workshop werd gegeven door Kim Pennings-Meijer, foto's: © Johan Arts Photography
De eerste 'Before I Die Wall' in Limburg is te vinden in Heerlen. Deze is geopend op zaterdag 17 mei door kinderwethouder Britt de Jong, in kader van de Week van de Amateurkunst. De muur heeft op de volgende locaties gestaan: Burgemeester van Grunsvenplein, het Pancratiusplein, het Maankwartier (voor Royal Theaters) en in het Corio Center. De Muur is gemaakt door leerling van de PPL.
De eerste korenavond van de Week van de Amateurkunst 2014 was op maandag 19 mei in het Savelbergklooster te Heerlen. De optredende koren waren: het Heerlens Dameskoor, Heerlens Citykoor en Koninklijk Heerlens Mannenkoor St. Pancratius.
De tweede korenavond van de Week van de Amateurkunst 2014 was op woensdag 21 mei in het Savelbergklooster te Heerlen. De optredende koren waren: Koor CODA, Thirdwing en het Poolse koor Podlasie.
Foto's van de kunstmarkt, tijdens de Week van de Amateurkunst Heerlen, op 25 mei in Cultuurhuis Heerlen.
Foto's van de Presentatiemiddag op 25 mei in Cultuurhuis Heerlen.
Diverse optredens van onder andere The Quartermen, Gerard IJkema
en Mitchel Ritchi tijdens Podium Durf op zaterdag 25 mei 2013
De kunstmarkt van zondag 16 mei 2013
Het optreden van Thirdwing en Akkrum in het Cultuurhuis op zaterdag 1 juni 2013
Knutselworkshop voor kinderen op woensdag 29 mei bij Hee-Art.
Home WAK Foto's WAK WAK