vind muziekverenigingen in heerlen

Diversão! sambaband Heerlen

Contactgegevens

Afbeelding contactpersoon
Adres:
Terveurdtweg 103 Hoensbroek 6431 VT

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 0624337586

http://www.diversao.nl

Contactformulier

Stuur een e-mail. Alle velden met een * zijn verplicht.

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie:

Diversão! is een samba-band met als standplaats Heerlen. Ontstaan in Juni 2013! Op zoek naar een uitdaging? Aanmelden via www.diversao.nl

Het idee om een eigen sambaband op te richten is ontstaan bij Nick, onze huidige muzikale leider van de band. Dit idee heeft hij (na enige voorbereidingen) dan ook in juni 2013 tijdens een feest gelanceerd en werd alleen maar toegejuicht door de aanwezigen op dit feest. Tevens is hier ook de naam Diversão! ontstaan, wat letterlijk plezier betekent. Nick is toen aan de slag gegaan met hulp van Jeffrey en er ontstond al snel een eigen Facebook-pagina en een website in ontwikkeling.

Binnen een week was de pagina op Facebook met ruim 300 likes met open armen ontvangen bij vele enthousiaste vrienden, kennissen en andere belangstellenden. Snel volgde het bestellen van de flyers en deze zijn met veel plezier en enthousiasme verspreid en ontvangen.
Op maandag 1 juli 2013 is het bestuur voor het eerst bij elkaar geweest en hebben samen het vertrouwen uitgesproken om het eerste jaar samen de eerste grote lijnen uit te zetten en het dagelijks bestuur te gaan vormen. Het plan werd gelanceerd om er een echte rechtsgeldige vereniging van te gaan maken.

Op vrijdag 5 juli 2013 was de eerste repetitie een feit en werd er druk en enthousiast gerepeteerd aan de eerste 2 muziekritmes van het repertoire. Deze vrijdag waren 17 enthousiaste muzikanten die zich direct inschreven om lid te worden van onze sambaband. Inmiddels is onze groep uitgegroeid tot ruim 20 leden!

De doelstelling van onze sambaband is als volgt:
“Alle leden van Diversão! sambaband Heerlen zullen met groot enthousiasme, met het oog op kwaliteit, techniek en professionaliteit muziek maken en dit uitstralen naar derden“…

Wij hopen dan ook met ons allen dat we lang deze doelstelling mogen en kunnen nastreven!

Home Verenigingen Muziek Diversão! sambaband Heerlen