vind muziekverenigingen in heerlen

Hoensbroeks Gemengd Koor "PALUDA"

Contactgegevens

Afbeelding contactpersoon
Adres:
Sleperstraat 5 Hoensbroek 6432 AD

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 0464373637

http://www.paludakoor.nl

Contactformulier

Stuur een e-mail. Alle velden met een * zijn verplicht.

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie:

Paluda telt momenteel 45 leden en staat onder leiding van de beroepsmusicus Jan Zaad en wordt aan de piano begeleid door zijn dochter Esther Zaad. Paluda heeft een internationaal repertoire van zowel moderne als ook klassieke Nederlandse-, Amerikaanse-, Duitse-, Engelse-, Hongaarse- en Italiaanse liederen. Regelmatig worden met andere koren concerten georganiseerd en gaat het koor op concertreis. Een ontspanningscommissie draagt zorg voor de organisatie en viering van de Stichtingsdag, Sinterklaas en/of Kerstviering en wandeltochten.

Het koor beschikt over een eigen verenigingsblad "de Notenkraker" waarin de leden en begunstigers worden geïnformeerd over het wel en wee van het koor. De leden van Paluda repeteren iedere dinsdag van 20.00 uur tot 22.00 uur in verenigingslokaal Hotel "Amicitia" aan de markt te Hoensbroek.

Indien u meer informatie over Paluda wenst, verwijzen wij u naar onze website www.paludakoor.nl U bent van harte welkom om onze repetities geheel vrijblijvend bij te wonen.

 

Home Verenigingen Muziek Hoensbroeks Gemengd Koor "PALUDA"