Aanbod

Organiseer je een cursus tango? Zoek je deelnemers voor een concert? Geef je grimelessen?
Zorg ervoor dat je aanbod zichtbaar wordt en geef aan ons door wat je doet en waarvoor je nog deelnemers
kunt plaatsen.


 

11-03-2022 | Slagwerk- en blaaswerk instrumenten ter overname aangeboden

Slagwerk- en blaaswerk instrumenten ter overname aangeboden vanwege heffing van de vereniging. 
Ook uniformen en een ruim partituren archief aangeboden. Bij interesse, neem per mail contact met op met Bartel Beckers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


18-11-2015 | Verhuur repetitie ruimte 

Verhuur repetitie ruimtes en verhuur grote ruimte voor groepslessen. 
Zie info www.popschoolparkstad.nl of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


08-12-2014 | Techniekverhuur

Volkstoneel Kerkrade neemt het stokje over van Theatercentrale

Zoals aangekondigd via de digitale nieuwsbrief (editie: oktober) en de website van Toneelhuis LFA, sloot de Theatercentrale per 1 oktober 2014 haar deuren. Toneelhuis LFA bood haar leden vervolgens de mogelijkheid om te bieden op de apparatuur. Inmiddels, een maand verder, is de veiling gesloten en delen we graag mee dat de Stichting Volkstoneel Kerkrade het meest aantrekkelijke bod heeft uitbracht. Niet alleen deed zij het voorstel om de hele collectie over te nemen, maar tevens zet zij de mogelijkheid voor leden van Toneelhuis LFA voort om tegen gereduceerd tarief materiaal te kunnen blijven huren.

Per 1 november 2014 is de collectie van de Theatercentrale eigendom van Stichting Volkstoneel Kerkrade. Mocht jullie vereniging interesse hebben om in de toekomst theater-technisch materiaal te huren, neem dan contact op met Volkstoneel Kerkrade.


 24-09-2014 | TIP! Zaalverhuur Heerenweg

Heeft u tijdelijk of met regelmaat een repetitieruimte nodig, of heeft u geen beschikbare ruimte in een vakantieperiode? Neemt u dan gerust contact op voor meer informatie met Kay van Rooyen. Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0613281434.


25-09-2013 | TIP! Kledingverhuur

Een van de verenigingen kwam met een tip voor betaalbare kledingverhuur, namelijk Kledingontwerp Margriet.
Kledingontwerp Margriet is telefonisch bereikbaar via 06-53637187 of te e-mailen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


 

Home Prikbord Aanbod