Platform voor amateurkunst

Sanne Stephan werkt op maandag, woensdag en vrijdag als medewerker amateurkunsten in het Cultuurhuis Heerlen. Sanne organiseert o.a. de Dag van de Amateurkunst (DAK) en is de contactpersoon voor het Platform van Amateurkunsten in Heerlen. 

Amateurkunstenaars kunnen bij het Platform terecht voor o.a. advies over subsidies, pr mogelijkheden en contactgegevens van andere verenigingen. Voor vragen en meer informatie kun je e-mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel: 045-5612121.

 

Bijeenkomsten voor amateurkunst verenigingen

Het is nog onbekend wanneer de volgende bijeenkomst voor amateurkunstverenigingen zal plaatsvinden. Het verslag van dinsdag 21 april jl. is verspreid onder een groot aantal verenigingen. De verslagen van de voorafgaande bijeenkomsten kunnen worden gedownload via "Platform" -> "Bijeenkomsten".

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
via: 045-5612121 (op dinsdag, woensdag en vrijdag).

 

Home Platform Het platform